Войдите в учётную запись, чтобы мы могли сообщить вам об ответе
For English see below
Türkçe
CS-Cart için geliştirilmiş Iyzico Ödeme modülü. Eklenti olarak hazırlanmıştır. Kurduğunuz anda otomatik olarak ödeme metodu eklenecek, ayarlamalar yapılacaktır. Sadece Ödeme metodlarından iyzico api bilgileri girilerek sistem kullanılmaya başlanabilir.
Taksit yapılmayan kategoriler tanımlanabilmektedir. Iyzico Ortak ödeme sistemi iframe ile cs-cart'a entegre edilmiştir.
English
After you install Iyzico Payment Addon, payment processor will auto add to payment methods. Configure payment details with your iyzico api credentials and use.
- CS-Cart
- Multi-Vendor
- 4.2.x
- 4.1.x
- 4.0.x
- 3.x
- English
Weblen Interactive created since 2002 and developing web and mobile applications for customers. For more information and services visit our site or "Ask a question"
Weblen Interactive 2002 yılında kurulmuştur ve web ve mobil uygulamalar geliştirmektedir. Daha fazla bilgi ve hizmetlerimiz için sayfamızı ziyaret ediniz
Посмотрите также:
|
|
|
|